Femstjärnigt hotell med takpool i Dubai

Waldorf Astoria Dubai International Financial Centre, Dubai, Förenade Arabemiraten

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Grand Deluxe King-rum

Grand Deluxe King-rum

Grand Deluxe King-rum

Förstklassigt boende med bar och restaurang nära Burj Khalifa i Dubai, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% På marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 20 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo lyxigt på femstjärnigt hotell med restauranger, exklusivt spa och takterrass i Dubais kulturella distrikt, inklusive frukost

  • Ät middag i exklusiv miljö: På hotellets 18:e våning kan du se fram emot att äta måltider med fantastisk utsikt över Dubais skyline. I Bull & Bear kan du testa det välkända konceptet från New York med en näringsrik frukost, god lunch eller middag med gastronomiska rätter. I loungen Peacock Alley kan du beställa cocktails eller maträtter i en avslappnad och elegant miljö.

  • Koppla av på trendig terrass: Hotellets takterrass har förvandlats till den avkopplande oasen St Trop som inspirerats av den exklusiva jetset-favoriten Saint Tropez. Beställ en cocktail från baren, ta ett dopp i utomhuspoolen eller koppla av i de bekväma loungemöblerna och njut av en skön stämning.

  • Bo nära Dubais attraktioner: Hotellet ligger mitt i det populära kulturdistriktet där du har ett stort utbud av evenemang och sevärdheter. På gångavstånd finns Dubai Opera, konstutställningar på gallerier, nattklubbar och trendiga barer. På bara några minuter med taxi kan du ta dig till världskända och imponerande 828 meter höga Burj Khalifa.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pool
- Parkering
- Gym
- Spa
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen i Dubai tar det cirka 15 minuter med taxi.
Happiness St - Dubai - Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor