Autentisk art déco i Miami Beach

Washington Park Hotel, Miami, USA

Premier Two Queen Deluxerum

Premier Two Queen-rum

Premier One King-rum

Boutiquehotell två kvarter från havet i South Beach, nära restauranger och butiker, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på hotellets priser ?
Frukost serveras 07.00-10.00.

Vänligen notera att en resortavgift på 30 USD (plus skatt) per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. I avgiften ingår tillgång till två strandstolar och handdukar, Martone-cykelhyra, flaskvatten, Wi-Fi, tillgång till tuk-tuk-transfer till stranden, yoga på tisdagar 18.00 och tillgång till fitnesscenter mellan 06.00 och 21.00. 

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 42 USD per bil och natt, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Art deco-hotell med pool ett stenkast från stranden i South Beach, nära uteliv, shopping och kultur, inklusive frukost

Rum

Hotellrummen och sviterna är modernt och elegant inredda med väldesignade möbler och detaljer. Vissa enheter är försedda med balkong. Här landar du snabbt i en avspänd och samtidigt lyxig stämning som känns utmärkande för Florida. Rummens bekvämligheter inkluderar bland annat värdeskåp och toalettartiklar samt mineralvatten vid ankomsten.

Faciliteter:

- Värdeskåp
- Kylskåp
- Mineralvatten vid ankomsten
- Toalettartiklar

Mat

Hotellets restaurang är inhyst i korallbyggnaden, en av hotellets fyra historiska byggnader. Här serveras en modern amerikansk meny, med influenser och ingredienser från olika delar av världen. Dessutom kan du beställa lättare rätter långt in på småtimmarna. Missa inte heller att prova en av restaurangens signaturcocktails. I Kenmore-byggnadens lobby finner du hotellets tropiska bar. Välj själv om du vill slå dig ner vid ett av borden inomhus, eller kanske hellre utanför, på den mjuka gräsmattan, där det även erbjuds aktiviteter som domino, bordtennis och schack.

Läge

Washington Park Hotel är beläget i hjärtat av South Beach, bara en halv kilometer från stranden. Hotellet består av fyra historiska byggnader i art déco-stil. Härifrån har du promenadavstånd till South Beachs pulserande utbud av restauranger, barer, shopping och kultur. Till Lincoln Road är det knappt en och en halv kilometer. Området SoFi, South of Fifth, når du på en kvarts promenad. Mellan dig och havet finner du de livliga gatorna Washington Avenue, Collins Avenue samt inte minst Ocean Drive. Här ligger även den stora gröna Lummus-parken. Till Miamis flygplats är det en halvtimmes bilfärd eller en timmes resa med kollektivtrafiken. Flygplatsen i Fort Lauderdale når du på en timmes resa med bil, eller två och en halv timme med allmänna färdmedel.
1050 Washington Avenue, Miami Beach, Florida 33139, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor