erbjudanden

Weekend i Sverige

Mys framför en brasa eller cykla utmed Göta Kanal. Boka en weekend i Sverige med TravelBird och slipp långa transportsträckor.

Fly stök och bök med pass, långa flyg och vaccinationer genom att njuta av en weekendresa inom Sverige.

Ett vackrare och mer mångsidigt land än Sverige får man leta efter. Från norr till söder kan du uppleva magiska vyer och naturfenomen som midnattssol, norrsken, åkerlandskap, skog, sjöar, fjäll och mycket mer. Passa på att turista i ditt eget hemland genom att enkelt boka en weekendresa i någon av Sveriges mysiga städer eller prova på lantlivet genom att njuta av ett par dagar på ett romantisk torp i Skåne. Kanske vill du spendera helgen i lyx och harmoni, som kontrast till vardagen? Då kan ett spapaket vara något för dig! TravelBird jobbar ständigt med att skapa nya och unika helgupplevelser - spana in vilka erbjudanden som finns just nu.

En romantisk weekend i Sverige

Weekendresor i Sverige är perfekta tillfällen för en romantisk helg eller lyxiga spadagar tillsammans med din partner.

Det behöver inte vara Alla Hjärtans Dag för att ni ska kunna unna varandra lite extra tid och uppmärksamhet - en spontan resa blir desto mer romantisk! Hitta ert unika smultronställe med TravelBird! Kanske är det ett elegant slott, kanske är det en solig glänta i skogen - upplev spänningen att tillsammans hitta en plats där ni trivs och skapar mysiga minnen tillsammans.

I Sveriges finns det mängder av härliga platser att upptäcka, med utrymme att njuta av vackra miljöer som man lätt blir hemmablind av till vardags. Ibland behöver man göda romantiken i sitt förhållande lite extra och sätta guldkant på tillvaron. En romantisk weekend i Sverige för dig och din partner är det optimala alternativet - återvänd till vardagen med nya krafter och ny kärlek. Varför inte passa på att göra en resa till Malmö eller en resa till Örebro och se vad dessa städer har att erbjuda!

Optimala weekendresor

Att resa jorden runt eller hoppa bungy jump kan kännas lockande, men ibland är det härligt med en enkel och kravlös minisemester i Sverige.

Det krävs varken mycket planering eller pengar för att boka en härlig helg i hemlandet. Njut av att resa några timmar bort för att uppleva en ny miljö och träffa nya människor. Överraskas av den gemytliga atmosfären på ett vandrarhem eller upplev lyxen på en gammal landsortsherrgård. Välj den helgresa som passar er bäst och spendera en härlig helg tillsammans. Alla behöver vi en paus ifrån vardagslivet då och då och weekends på landsbygden eller på ett fint hotell kan vara precis det ni mår bra av. Unna er vardagslyx och njut av att spendera kvalitetstid tillsammans i nya omgivningar.

Härlig vardagsflykt

Nybryggt kaffe, en nytryckt tidning och bruset från radio p1 - ibland behöver en helg inte vara mer avancerad än så för att vara underbar.

Krångla inte till helgen onödigt mycket - den bästa minisemestern är oftast fylld av spontanitet. Det är lätt att falla in i gamla mönster i sin vardag. “Rutiner” i all ära, men det är inte förrän du bestämmer dig för att bryta dem som du faktiskt uppskattar både pausen från och strukturen av vardagen. Det bästa sättet är att bara bestämma er för att ta en härlig weekend någonstans i Sverige och känna hur vardagen genast förgylls i väntan på helgen.

Släpp tankar kring krav och måsten. Weekendresor är den perfekta vardagsflykten för både nära och kära! Om du vill åka utanför Sverige kan du även göra en underbar weekend i Barcelona eller varför inte unna dig en weekend i New York!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter