Weekendresor

Längtar du efter att resa men semestern är fortfarande allt för långt borta? Inspirerande weekendresor med TravelBird är den perfekta lösningen!
Weekendresor - underbart praktiska och roliga! Allt som ofta finner man sig med för mycket att göra och sugen på semester när det inte finns tillräckligt med tid.

Res bort över helgen eller lyxa till det med en extra ledig dag och riktigt njut av en semester som berikar och ofta känns längre än den är. Bara att få ett avbrott från vardagen gör skillnad och kunna njuta av att sova ut, upptäcka nya miljöer och prova spännande mat är några av alla saker du kan hitta på under en weekendresa. Röva bort din partner eller unna mamma lite extra tid med en lyxig spaweekend eller en naturresa. En weekendresa är den perfekta överraskningen.

Res - inte nödvändigtvis långt - bort

Längtar du ut på landet eller till storstadens brus? TravelBird har många weekendresor att välja på!

En hotellweekend, herrgårdsweekend eller vilken lyxweekend som helst behöver inte innebära långa resor. **Njut av att lyxa till det i närheten av vart du bor!**

Ofta har vi allt för mycket plikter och kommers i våra vardagsliv för att en weekendresa ska kännas som ett möjligt projekt att organisera, med för mycket pyssel med resor och packning o.s.v. Men tänk bort själva planerandet och resandet och föreställ dig istället en weekenresa någonstans i närheten - kanske gömmer sig en riktig herrgårdspärla rund hörnet?

Njut av att semestra i din egen stad eller dess närområde, slipp att släpa klumpiga väskor och slappna av i att bara fokusera på att ha det bra - syftet med alla bra semestrar.

Den perfekta destinationen

När du är på jakt efter den bästa weekendresan kan det vara skönt att inspireras av TravelBird, där du finner allt från en cityweekend till mer ovanliga tips på weekendresor.

Alla är vi olika och uppskattar olika sorters destinationer. Vi på TravelBird vill hjälpa dig att hitta en resa till din ultimata semesterdestination.

Strålande sol och mjuka sanddyner eller bubblande barer och stimmig musik - vilken typ av semester du är sugen på beror på vad du vill få ut av semestern. Välj en avslappnande resa till den lugna landsbygden, eller njut av en fartfylld cityresa om du är ute efter spänning och äventyr. Det fina med weekendresor är att du enkelt kan boka in två eller flera, eftersom året har tillräckligt många helger som kan fyllas med aktiviteter och upplevelser!

Få ut så mycket som möjligt av resan

Vad ska du tänka på inför och under resan för att få ut så mycket som möjligt av den? Här delar TravelBird med sig av sina bästa tips!

**Nyckeln till stressfria och lyckade weekendresor är planering.** Det kanske inte är en hemlighet, men tänk i förväg på vad ni vill uppleva och slipp på så sätt stressen på plats!

Vill du upptäcka stadens speciella kulturella attraktioner under resan? Planera in exakt vad det är ni vill se och bege er sedan dit tidigt under dagen när ni fortfarande har mycket energi och köerna är kortare. Njut av att slippa kommersen runt lunch och känn hur härligt det är att nästan kunna ha museet för er själva. När ni fyllt upp er kulturella kvot är det hög tid att fylla på med mer energi, vilket ni bäst gör genom att koppla av på ett härligt café medan ni tittar på folk. Kanske finns det några butiker ni vill se eller områden ni vill upptäcka? Eller vill ni hellre gå tillbaka till hotellet för en powernap? Ladda upp på det sätt ni föredrar och gör er redo för allt vad kvällens eskapader har att bjuda på.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter