Storslaget hotell mitt på Manhattan

WestHouse Hotel, New York, USA

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

One Bedroom-svit

One Bedroom-svit

Queen-rum med två queen size-sängar

King-rum

Ett elegant boutiquehotell med 20-talskänsla på Manhattan, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -31% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en resortavgift på 49 USD (plus skatt) per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. I avgiften ingår frukost, tilltugg, alkoholhaltiga drycker, alkoholfria drycker och baristakaffe på The Terrace dagligen, höghastighets-Wi-Fi, lättare tilltugg och ett urval alkoholhaltiga drycker på Hours of Indulgence på kvällen, lokala och avgiftsfria samtal, flaskvatten på rummet och tillgång till businesscenter dygnet runt.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt boutiquehotell i hjärtat av Midtown Manhattan, bara några steg från Central Park, inklusive frukost

  • Sofistikerat och klassiskt: På detta storslagna hotell i Midtown Manhattan kan du kliva in i en bubbla av elegans och flärd från forna dagar. De förgyllda 1920-talsdetaljerna påminner om The Great Gatsby medan de moderna, specialbyggda möblerna, den stilrena designen och de genomtänkta bekvämligheterna kommer att få dig att känna dig utvald i allra högsta grad.

  • Perfekt läge för sightseeing och nöjen: Midtown är en juvel inklämd mellan Central Park och Times Square. Oavsett om du är ute efter pulsen på Broadway, Rockefeller Center och shoppingen på 5th Avenue eller en avslappnad promenad i Bryant Park och ett besök på MoMa så är det här boutiquehotellet den perfekta basen.

  • Njut av god dryck och hisnande vyer: På hotellets 23:e våning ligger WestHouses rymliga lounge The Terrace. Här kan du tillbringa kvällarna med att blicka ut över Hudson River med ett glas champagne i handen. På The Den kan du sjunka ner i eleganta fåtöljer och botanisera bland urvalet av handplockade böcker i biblioteket medan du njuter av lättare rätter och en öl eller ett glas vin.

Faciliteter

- Takterrass
- Loungebar
- Gym
- Concierge
- Cykeluthyrning (mot extra kostnad)
- Wi-Fi

Hitta hit

Runt om WestHouse Hotel ligger flera tunnelbanestationer varav 57th St – 7th Ave är den närmaste. Till LaGuardia Airport tar det ungefär 25 minuter med taxi. JFK Airport ligger drygt 35 minuters bilresa bort.
201 West 55th Street, New York, NY, 10019, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor