Boende med vyer över Kwai Noi-floden

X2 River Kwai Resort, Kanchanaburi, Thailand

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

XFloat Luxe Cabin

Modernt boende med slående vyer över Thailands idylliska landskap, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på hotellets priser ?
Vid frukost serveras gäster mousserande vin ett glas åt gången. Det gäller från 08.00-11.00 och man kan endast äta frukost vid ett tillfälle inom denna tidsram.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Unikt och modernt boende med natursköna omgivningar vid Kwai Noi-floden i Thailand, inklusive frukost med mousserande vin och andra förmåner

  • Vackra vyer att vakna till: Hotellets läge och speciella konstruktion gör ditt rum till en magisk plats att befinna sig i. Här är du garanterad en ostörd utsikt över floden och det idylliska landskapet som kommer göra det svårt att slita sig från rummet.

  • Skön stämning i restaurangen: Bridge Bar & Bistro är skapat som ett gemensamt vardagsrum för alla gäster. Gästerna uppmuntras att koppla av och umgås i bistron med en rykande kopp kaffe eller svalkande drink. I restaurangen satsar hotellet på konceptet "opretentiös lyx" och erbjuder kreativa rätter med en husmanskosts-twist.

  • Sköna semesterdagar i värmen: Här kan du passa på att ta dagarna som de kommer. Doppa tårna i den läckra infinitypoolen med panoramavyer över landskapet, slå dig ner i hotellets bibliotek eller ge dig ut på floden i en kajak. Hotellet hjälper även gärna till att boka utflykter där du bland annat kan besöka tempel och vackra parker.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pool
- Wi-Fi

Hitta hit


Flygplatsen Suvarnabhumi når du på cirka två och en halv timme med bil.
138, 4 Nong Ya Soi 5 Ban Wanglan, Nong Ya, Mueang Kanchanaburi District, Kanchanaburi 71000, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor