Yogaresa

Drömmer du om soliga stränder, meditation och träning för både kropp och själ? Upptäck vackra platser och lär dig yogaställningar på yogaresa med TravelBird!

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
Har du kanske utövat yoga i flera år eller vet du knappt vad det innebär? Låt oss berätta mer om fantastiska yogaresor.

Yoga är mycket mer än bara en träningsform, det är nästintill en livsstil. Yoga går ut på att lära sig att andas på rätt sätt och att komma i kontakt med sin kropp och själ. Det handlar om att träna upp både inre mental styrka och yttre fysisk styrka. Detta gör du genom att lära dig olika spännande och utmanande yogaställningar, samt meditation- och andningsövningar. Visst låter det både härligt och nyttigt? Så varför inte passa på att göra detta på semester? Unna dig en hälsosam semester med fokus på dig själv och ditt välmående. Testa för första gången tillsammans med en solnedgång i ett exotiskt land eller ta dina yogaskills till en ny nivå på bästa sätt - i kombination med en härlig destination! Upptäcka nya delar av världen och skapa nya minnen och perspektiv på yogaresor med familj, vänner eller bara helt själv!

Varför yogaresa?

Du tänker kanske att “yoga det kan jag göra hemma”, men som med alla aktiviteter kan vi ibland behöva lite extra motivation och en knuff i ryggen.

Vad känns mer motiverande för att komma igång och lära dig om yoga än att åka på en yogaresa?

Hur härligt låter det inte att åka iväg för att lära dig att meditera, ta hand om din kropp och lära dig nya utmanande yogaställningar? Slappna av, stressa ner och känn närvaron. Att du sen gör det på en underbar plats? Låter det nästan inte som en liten dröm. Träffa ny människor, upptäck nya kulturer och ny fantastisk mat i kombination med yoga.

Något av det viktigaste vi gör varje dag är ju att andas, vilket är det första och främsta du lär dig när du går på yoga. Många kanske tänker, “men jag är ju stel som ett kylskåp - kan jag verkligen yoga?” - Självklart! Det handlar inte om vilka extrema ställningar du kan göra, utan om att lära dig att andas igenom alla ställningar, komma i kontakt med dig själv och dina muskler samt att utvecklas. Tänka på bättre hållning, bättre balans och mer styrka! Något som vi alla behöver här i livet!

Låt yogan hjälpa dig att upptäcka nya platser

Det finns så många ställen runt om i världen där du kan utvöa yoga, låt oss ta dig dit.

Sitta hemma på vardagsrumsgolvet med din matta i all ära, men varför inte byta ut det mot en härlig strand eller någon annan spännande destination?

Yogaresor tar dig runt hela världen och låter dig möta människor med samma intresse. Låt yogan inspirera dig i kubik och hämta energi på semestern istället för att komma hem utslagen efter en intensiv semester. Vi kan lova att du kommer känna dig lite piggare på kontoret på måndagen, eller iallafall mindre stressad och stel. Kanske upptäcker du en hälsosammare livsstil som passar dig? Eller så kommer du hem med lite nya härliga minnen.

Fördelar med att yoga

Som du kanske förstått så finns det en hel del fördelar med att yoga på din semester, här kommer några av dom.

Viktigt att komma ihåg - detta är en investering i både dig själv och din minnesbank
  • Låt yogan hjälpa dig att träffa nya vänner med samma intresse och passion
  • Sov bättre efter en hel dag med yoga och kom hem utvilad och redo!
  • Byt ut shoppingen mot ett bättre immunförsvar, högre ämnesomsättning och ett bättre minne
  • Yoga hjälper mot ångest och stress
  • Hitta ditt inre lugn
  • Hitta en ny hobby kanske? För dig som aldrig testat innan - låt dig inspireras!
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter