Temaresor

Med temaresor kan du smidigt kombinera aktiviteter med att upptäcka nya platser. Spänning eller avkoppling - TravelBird är här för att inspirera dig!

Erbjudanden

Välj avresedatum
11 erbjudanden
Krydda semestern med att boka en av TravelBirds inspirerande temaresor till en destination du inte besökt förut.

Vi på TravelBird blir lätt rastlösa när det endast är sol och strand inbokat på semestern, och kanske längtar du också efter mer aktiva och äventyrliga upplevelseresor? Kanske låter du dig inspireras av naturen och gör semestern extra minnesvärd med roliga utomhusaktiviteter? Vilken temaresa passar dig? Äventyrsresor, vandringsresor och många fler inspirerande aktiva semesterresor hittar du hos oss på TravelBird.

Mat och vinresor

Älskar du mat? Brinner du för vin? Eller har du alltid velat se hur whiskey produceras? Då kan en kulinarisk temaresa vara något för dig!

Fördjupa dina kunskaper om bordeuxviner eller lär dig dricka kaffe som en äkta konnässör.

Dröm dig bort till Toscanas böljande vinodlingar, föreställ dig mättad av färsk pasta och njut av taken på en hänförande solnedgång med ett glas lokalproducerat chiantivin i handen. Kanske är horisonten du spejar ut över till och med världsarvsmärkt? Visste du att Italien har flest världsarv i världen, enligt UNESCOs lista?

Ta med dig din partner eller en vän och skapa magiska minnen tillsammans, som ni sent kommer att glömma. Vill du utveckla dina kulinariska talanger? Lär dig laga och äta medelhavets fantastiska skaldjur! Kanske vill du resa till södra Frankrike eller upptäcka Kroatiens matkultur - Medelhavets oslipade diamant när det kommer till havets läckerheter. Inspireras av våra mat- och vinresor och välj en upplevelse som passar dig bäst.

Sport och spänning

En temaresa är den perfekta kombinationen av roliga aktiviteter och härliga reseupplevelser. Upptäck, lär och njut av äventyret!

Fila på din golfswing eller vandra i vackra bergskedjor - vad gör du helst på din semester? Inspireras av TravelBirds sportiga temaresor.

Längtar du efter nya naturupplevelser eller spännande aktiviteter? Kanske vill du helst av allt utöva din favoritsport på en ny plats? Upptäck hur härligt det är att boka in en aktiv semester, där förväntningarna inför resan direkt börjar förgylla din vardag. Sport är kul att titta på, men ännu roligare att utöva! Italien, Frankrike eller kanske Österrike - Alperna har mycket att bjuda på! Varför inte samla ihop kompisgänget och planera en skidsemester för att spendera adrenalinfyllda dagar tillsammans i snön?

Äventyr för hela familjen

Upptäck skönheten i en imponerande bergskedja eller lär dig dyka - vad tvekar du på? Äventyret väntar!

Stranden är härlig, men varför inte kombinera familjesemestern med en spännande äventyrsresa?

Planera in kvalitetstid med dina nära och kära genom att boka en temaresa för hela familjen. Njut av nya upplevelser och äventyr som tillfredställer hela familjens behov och skapa oförglömliga semesterminnen. Vi på TravelBird förnyar ständigt vårt sortiment av spännande temaresor. Hittar du inte den perfekta resan för din familjs semesterintressen? Oroa dig inte - nya erbjudanden läggs upp varje dag, så håll utkik i inkorgen för spännade temaresor!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter