Äventyrsresor

Djungelaktiviteter, båtutflykter, roadtrips och mycket mer... TravelBird erbjuder äventyrsresor av många slag!

Erbjudanden

Välj avresedatum
23 erbjudanden
Safari i Afrika, naturupplevelser i Asien, cykelturer någonstans i Europa eller till och med ett djungelbad i Örebro... TravelBird erbjuder gott om resor för alla äventyrare där ute!

Äventyrsresor kan definieras på många sätt. Det behöver inte alltid betyda en aktiv semester i form av vandring, cykling eller dykning. Det kan även betyda en upplevelse i den kulinariska eller historiska världen samt en händelse i form av en rundresa genom ett visst land. TravelBird erbjuder stunder som kan lämpas i allas smak och oberoende om du är den aktiva eller lugna typen finns det ett äventyr som passar just dig, din familj och dina vänner.

Cykla eller vandra bland Europas mest fantastiska landskap som lämnar ett häpnadsväckande intryck inombords. Gör en roadtrip i Storbritannien där naturen är vackrare än många skulle tro. Snorkla eller dyk vid de grekiska paradisöarna och skåda färgglada fiskar i det kristallklara havet. Åk till Spanien för att smaka på kulinariska godheter som smakar som om dom fallit ner från himlen eller delta i en vinprovning i de italienska vinregionerna - många av TravelBirds resor är även ett äventyr för dina smaklökar. Res till Kina och Indien för att ta del av intressant historia eller åk till Kuba för att äventyra bland färggranna kvarter. Du väljer helt enkelt själv vad en äventyrsresa är för dig!

Tillsammans med oss har du chansen att skapa minnen för livet och vara med om resor som erbjuder aktiviteter för alla personligheter - detta är din chans att vara med om ett riktigt äventyr. Följ med, du kommer inte att ångra dig, vi garanterar att du kommer att spendera tiden i ditt liv. TravelBirds resor är utan tvekan höjdpunkten under trista stunder i livet!

En aktiv semester

Vandra, cykla, klättra, dyk… vi erbjuder aktiva resor för alla energiska resenärer.

Det finns mycket att se och göra i vår underbara värld. TravelBird tipsar om fantastiska äventyrsresor som passar alla fartfyllda individer på resande fot!

Ta dig till Alperna för att uppleva en underbar sommarvandring eller satsa på en skidresa om du så önskar. Här finner du de mest fantastiska vyerna i Europa som inte lämnar någon oberörd. Cykla i Italiens Toscana och skåda gröna landskap som skapar det perfekta vykortet. Stanna i de små byarna, bekanta dig med lokalbefolkningen och lyssna på deras berättelser. En rundtur bland härliga vyer och idylliska byar är garanterat en underbar upplevelse. Surfa på den spanska eller portugisiska kusten där vågorna är bättre än någonsin. Utmana dig själv och se hur långt du vågar gå, här finns det gott om vattenaktiviteter för alla. Ta dykningslektioner i Grekland eller snorkla på Maldiverna. Här finner du ett kristallklart hav med fiskar i alla världens färger och nyanser. Utforska djungeln på den asiatiska kontinenten och skåda intressanta djur som lever i den fria naturen eller båtluffa bland de grekiska öarna om du så önskar. Det är helt och hållet upp dig till vad du vill göra!

Mountainbike eller vanlig cykel, promenera eller springa, bada eller dyka, klättra eller hoppa… Vi erbjuder alla sorters resor för våra energiska resenärer där ute! Här är det bara att välja och köra, du kommer att ha hur roligt som helst, vare sig du väljer att åka i en liten eller stor grupp.

Historiska och kulturella äventyr

Med TravelBird får du ta del av intressant historia som format vår värld och skapat diverse kulturer.

Antikens Grekland, Stonehenge i Storbritannien, den kinesiska muren, asiatiska tempel, afrikansk kultur… TravelBird erbjuder gott om spännande upplevelser för alla karaktärer.

Följ med på våra äventyrsresor och utforska platser med en grymt fascinerande historia eller ta del av olika kontinenters fantastiska kulturer. En äventyrlig upplevelse behöver inte alltid vara aktiv i form av cykling, skidåkning, vandring eller dykning. Det kan lika bra handla om en stadspromenad i den historiska staden Vilnius och dess medeltida torg fyllt av barockbyggnader. Det kan röra sig om en roadtrip genom Storbritannien och skåda det märkvärdiga Stonehenge eller det vackra slottet i Edinburgh. En äventyrssemster kan lika bra vara i form av en intressant rundresa genom Indien eller Kina där du får ta del av den fängslande kulturen. En promenad på den kinesiska muren eller vistelse i landet där Mahatma Gandhi kommer ifrån är garanterat ett underhållande äventyr som inte lämnar någon oberörd. Varför inte besöka Grekland och ta del av landets kultur och se platsen där de Olympiska spelen uppstod? En resa fylld av historiska aktiviteter är ett äventyr tillbaka i tiden som passar perfekt för alla historieintresserade individer där ute.

Kulinariska upplevelser som förgyller magen

Vem säger att inte magen också skall få vara med om ett äventyr?

TravelBirds äventyrsresor erbjuder trevliga stunder för alla hungriga resenärer. Smaka på olika matkulturer och låt din mage och dina smaklökar vara med om ett kryddigt äventyr. Vi erbjuder destinationer i allas smak.

Europa, Afrika, Asien… Med TravelBird får du smaka på många olika kök som skapar spännande upplevelser för alla resenärer. Åk till Grekland och smaka på världens bästa tzatziki, utsökt souvlaki eller moussaka. Ta dig till Spanien för att ta del av den världsberömda tapaskulturen och smaka på goda viner. Varför inte beställa en tallrik paella på samma gång? Besök Italien och ät den färska pastan som vi hört så mycket gott om eller smaka på en äkta italiensk pizza. Semestra på den asiatiska kontinenten och smaka på japansk sushi, thailändsk “pad thai” eller traditionella kinesiska “dumplings”. Varför inte besöka Marocko för att ta del av den kryddiga tekulturen som erbjuder drycker i alla smak. Med TravelBird får din mage vara med om ett kryddstarkt äventyr som skapar minnen för livet!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter