86 erbjudanden

Cityresor

Kulturella Amsterdam, trendiga Berlin eller soliga Barcelona? Vilka cityresor gör dig sugen på att uppleva en ny stad med TravelBird?
Se mer:
Utvalda filter:
86 erbjudanden
Filter Återställ

Stadsresor är perfekta weekendresor när du längtar efter en get-away från vardagen.

Drömmer du om att shoppa i någon av världens modemetropoler eller vill du kanske se ditt favoritband spela live i sin hemstad? Under storstadsresor och stadsresor finns det mycket att välja på. Upptäck några av Europas kulturella städer och underhålls av det obegränsade antalet roliga aktiviteter som finns att välja på. Sålla bland muséer, festivaler, klubbar, restauranger, caféer, monument, guidade vandringar och mycket mer! Kanske vill du unna dig ett lyxigt hotell under din resa eller varför inte passa på att äta på någon restaurang som har tilldelats Michelinstjärnor - möjligheterna är oändliga under en cityresa!

Välj rätt stadsresa

Hitta rätt i djungeln av cityresor! Välj en resa till en fascinerande stad, med ett mysigt hotell och nyttiga resetips och du har receptet på en lyckad stadsresa!

Historiskt berikade eller trendigt moderna städer - TravelBird erbjuder en mängd inspirerande resor till många städer runtom i världen. Varför inte passa på att göra så kallade kombinationsresor för att få upptäcka ännu mer under din resa! Det finns klassiska städer som Paris, Rom och London; trendiga som Berlin, Amsterdam och Wien; och bubblare som Moskva, Warszawa och Reykjavik. Oavsett om du är ute efter ett 2-dagarsäventyr eller vill vara borta en vecka så kan du vara säker på att en cityresa kommer att tillfredställa ditt kulturbehov.

Storstadsresor under högsäsong innebär ofta överhettade gator och proppfyllda uteserveringar, men med några resetips och att åka lite innan eller efter sommaren ger ofta mersmak. Tjuvstarta sommaren med en vårweekend till Amsterdam och njut av solen som värmer lite mer där än i Sverige eller fly höstrusket med underbara höstlovsresor till soliga Barcelona. Möjligheterna är oändliga!

Upptäck något nytt

Ett par dagar i en stad du inte besökt förut är det perfekta tillfället att vidga dina vyer på ett enkelt och spännande sätt.

Äventyret behöver inte ligga långt bort. Njut av ett par dagar i Krakow eller av andra cityresor - det kommer att förgylla din vardag mer än du tror! Upptäck nya miljöer, kulturer och traditioner under en storstadsresa. Res en weekend till en spännande stad och njut av nya upplevelser medan du skapar minnen för livet. Smaka äkta franska bakverk eller prova en autentisk tysk currywurst - finns det något bättre sätt att komma under skinnet på en stad än genom att äta av det lokala köket? Förutom mat är en citysemester det optimala tillfället att ladda upp med både sol, musik och kultur när vardagen här hemma känns grå. Har du trots detta ingen inspiration? Ska du åka själv, med en vän eller hela familjen? Vill du göra höstresor, vårresor eller sommarresor? Spana in några av TravelBirds cityresor och du är garanterad att hitta resor till städer du inte tänkt på i första hand!

Kulturella utsvävningar

Finns det något bättre än att strosa runt i nya miljöer utan ett mer specifikt mål än att insupa stadens kultur och atmosfär?

Passa på att återuppliva din högstadiefranska eller att använda det där reselexikonet du spontanköpte förra året. Du välkomnas enkelt in i ett lands kultur och språk med ett litet buongiorno eller merci! Gallerier, koncerter, museum och utställningar är bara några av alla kulturella aktiviteter som är kul att krydda din citytrip med. Men vart ska du bege dig? Välj en stad du tycker låter spännande och se vad som är på gång just när du är där! Kanske blir det Madrid, eller varför inte Krakow? Visste du till exempel att Amsterdam är en av de mest fullspäckade städerna när det kommer till världskända muséer?

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter